NJEMAČKO PRVENSTVO

Kovačev Eintracht krenuo u sezonu pobjedom

Subota, 27. kolovoza 2016. 17:44 Napisao/la  SC

Halilović igrao u završnici utakmice 

Uz dva pogotka Pierrea Emerica Aubameyanga prvi izazivač Bayerna, dortmundska Borussia stigla je do minimalnog slavlja protiv Mainza.

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač u novu je sezonu sa svojim Eintrachtom krenuo sa pobjedom. Savladan je Schalke sa 1:0. Strijelac je bio Meer u 13. minuti.

Isti je igrač u 68. minuti promašio kazneni udarac, a domaćini su susret završili sa desetoricom nakon isključenja Hectora u 79. minuti.

Josip Brekalo utakmicu u Augsburgu odgledao je sa klupe Wolfsburga, kao i prilično nepoznati napadač Darmstadta Antonio-Mirko Čolak.

Alen Halilović ušao je u igru u 66. minuti domaćeg sraza HSV-a i Ingolstadta u kojemu je domaćin u završnici ispustio pobjedu.

Utakmice 1. kola: Koln - Darmstadt 2:0 (Risse 11, Modeste 61), Augsburg - Wolfsburg 0:2 (Didavi 35, Rodriguez 89), Borussia (D) - Mainz 2:1 (Aubameyang 17, 90+1-11m/Muto 90+2), Eintracht - Schalke 04 1:0 (Meier 12), HSV - Ingolstadt 1:1 (Wood 30/Hinterseer 79)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.