NJEMAČKO PRVENSTVO

Borussia (D) uvjerljiva i protiv Leverkusena

Nedjelja, 20. rujna 2015. 21:09 Napisao/la  SC

Utaimice 5. kola: Borussia (D) - Bayer 3:0, Stuttgart - Schalke 0:1 

Borussia Dortmund nastavila je sa savršenim učinkom u Bundesligi stigavši u petom kolu do pete pobjede. Nova žrtva stroja Thomasa Tuchela je Bayer Leverkusen, koji je na Westfalenu izgubio 3:0.

Žuto-crni su poveli u 19. minuti preko Hofmanna na asistenciju Kagawe, a Japanac je i sam došao do gola u 58. minuti povisivši na 2:0. Konačni rezultat postavio je Aubameyang iz 11-erca u 74. minuti. Ovo je Gaboncu deseti gol u ovoj sezoni u svim natjecanjima. Tin Jedvaj nije konkurirao, a Darijo Krešić je bio na klupi kod gostiju.

Ovo je najbolji start Borussiji Dortmund u prvih pet utakmica u povijesti uz impresivnu gol-razliku 18:3, a u posljednjih šest utakmica BVB zabio je najmanje tri gola.

U ostalim utakmicama Augsburg je svladao Hannover 2:0 kod kuće dok je Schalke golom Sanea uzeo sva tri boda iz Stuttgarta.

Bundesliga - 5. kolo, rezultati: Borussia (D) - Bayer 3:0 (Hofmann 19, Kagawa 58, Aubameyang 74-11m), Augsburg - Hannover 2:0 (Esswein 29, Verhaegh 32-11m), Stuttgart - Schalke 0:1 (Sane 53)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.