Bundesliga: Bayern s dva pogotka u drugom poluvremenu svladao Wolfsburg na gostovanju

Subota, 27. veljače 2016. 18:34 Napisao/la  SC

Rezultati 23. kola: Werder - Darnstadt 2:2, HSV - Ingolstadt 1:1, Suttgart - Hannover 1:2, Wolfsburg - Bayern 0:2

Bayern nezaustavljivo maršira prema naslovu prvaka Njemačke. U derbiju je slavio kod Wolfsburga s 2:0.

Dante se prije utakmice u tunelu izgrlio s bivšim suigračima, posebno emotivno s Riberyjem. U prvom je dijelu Lewandowski promašio, ali domaćin je mogao povesti preko Draxlera nakon neopreznog Müllerova vraćanja lopte, ali Neuer je pokazao zašto je (po)najbolji svjetski golman.

U 67. je minuti Bayern poveo golom Comana iz polu-voleja nakon što mu je lopta stigla u jednoj pomalo traljavoj Bayernovoj akciji, daleko od tiki-take kojoj Pep Guardiola teži.

A za 2:0 zabio je Lewandowski u 75. minuti nakon Comanova ubačaja zdesna, Ribery je prsima spustio, a Lewa iz prve zabio.

Bundesliga - 23. kolo, rezultati: Werder - Darnstadt 2:2 (Ujah 33, Pizarro 89/Wagner 44-11m, Sulu 82), HSV - Ingolstadt 1:1 (Drmić 7/Hinterseer 61), Suttgart - Hannover 1:2 (Werner 18/Schulz 32, 83), Wolfsburg - Bayern 0:2 (Coman 66, Lewandowski 74)

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.