PRONAŠAO NOVI KLUB

Andrej Kramarić predstavljen u Hoffenheimu

Srijeda, 20. siječnja 2016. 20:04 Napisao/la  SC

Andrej Kramarić je u sličnoj situaciji kao prošle zime, kada je otišao u Leicester koji se borio za ostanak


Andrej Kramarić službeno je predstavljen u novom klubu, Hoffenheim je novi izazov u karijeri bivšega napadača Rijeke koji je odradio prvi trening s novom momčadi:

Jako sam uzbuđen što ću igrati u Hoffenheimu i Bundesligi. Dat ću sve od sebe da ostanemo u ligi, kurtoazno je rekao Kramarić za službenu stranicu.

Kramarić je u Hoffenheim stigao na posudbu do kraja sezone. Leicester City posudio je napadača kojega je Rijeci platio 10 milijuna eura, dogovorena je naknada za posudbu i pravo prvootkupa ugovora procijenog na oko 8 milijuna eura. Toliko Leicester traži za otkup Kramarićeva ugovora.

Hoffenheim je kratku zimsku stanku proveo na dnu ljestvice. Andrej Kramarić je u sličnoj situaciji kao prošle zime, kada je otišao u Leicester koji se borio za ostanak. Malo je tko tada vjerovao da će Leicester ostati u Premirligi, Kramarići su inzistirali na izlaznim klauzulama u slučaju da Leicester postane drugoligaš.

Leicester je ostao premijerligaš i na opće iznenađenje ove sezone vodi borbu za titulu prvaka vjerojatno najjače lige na svijetu u doslovnom smislu. Nigdje se ne igra tako fizički moćan nogomet, što Kramariću sigurno ne odgovara.

Iako se tijekom zimskog prijelaznog roka najčešće spominjala nešto fizički lakša Seria A, Kramarić je završio u Bundesligi gdje također prevladavaju sirove nogometne strasti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.