OTIŠAO IZ LEICESTERA

Andrej Kramarić postao igrač Hoffenheima

Srijeda, 25. svibnja 2016. 20:32 Napisao/la  SC

Hrvatski reprezentativac potpisao na četiri godine


Andrej Kramarić novi je igrač Hoffenheima! Hrvatski reprezentativac odradio je drugi dio sezone na posudbi u bundesligašu, koji je doveo Kramarića iz Leicestera u jeku borbe za ostanak. Hoffenheim je ostao prvoligaš, a Kramarić pronašao novi klub nakon što je odigrao nekoliko dobrih utakmica u Bundesligi.

- Zadovoljan sam kako se razvija momčad i ovdje jako uživam. Momčad je pokazala da vjeruje u mene, a to mi je pomoglo da brzo pokažem što znam, rekao je Kramarić, koji je potpisao četverogodišnji ugovor nakon što je njemački klub aktivirao pravo prvootkupa ugovora od Leicestera.

Kramarić je  u siječnju 2015. iz Rijeke otišao u Leicester za rekordnih 10 milijuna eura. Tada najbolji igrač i strijelac HNL-a došao je u klub koji se borio za ostanak.

Sezonu kasnije Leicester je senzacionalno osvojio titulu prvaka, a Kramarić u drugom dijelu sezone promijenio klub da bi mogao igrati i otići na Europsko prvenstvo u Francuskoj. Očito je donio dobru odluku...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.