Andrej Kramarić karijeru nastavlja u Hoffenheimu, Leicester posudio hrvatskog reprezentativca

Utorak, 19. siječnja 2016. 15:42 Napisao/la  SC

 Lecister će zaraditi 350.000 eura za posudbu, dogovoreni su uvjeti prvootkupa ugovora vrijednog oko 8 milijuna eura

Andrej Kramarić karijeru nastavlja u Hoffenheimu. Kramarić je dogovorio uvjete suradnju s bundeligašem, koji se bori za ostanak čime se našao u sličnoj poziciji kao i prošle zime, kada je otišao u Leicester.

Tada se engleski premierligaš borio za ostanak, a danas se bori za titulu prvaka. Kramarić je postao tehnološki višak i odlučio otići na posudbu u Hoffenheim do kraja sezone.

Njemački klub prihvatio je otprilike iste uvjete kao Torino, Lecister će zaraditi 350.000 eura za posudbu, dogovoreni su uvjeti prvootkupa ugovora vrijednog oko 8 milijuna eura.

Kramariću je sada najvažnije da se vrati u natjecateljski ritam i da počne standardno igrati ako misli putovati na EURO u Francuskoj.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.