Alen Halilović predstavljen u Hamburgu, odabrao dres HSV-a s brojem 23

Četvrtak, 21. srpnja 2016. 21:25 Napisao/la  SC

Emira Spahića znam otprije, drago mi je što ćemo sada ovdje dijeliti svlačionicu, kaže Halilović

Alen Halilović postao je igrač HSV-a. Mladi reprezentativac u četvrtak je predstavljen u Hamburgu u koji je stigao iz Barcelone za 5 mil. eura. Međutim, Barcelona je ugovorila pravo prvootkupa nakon godinu i dvije godine dana.

Halilović je odabrao dres s brojem 23 koji će nositi u klubu u kojemu je duboki trag ostavio Ivica Olić. Igrali su za HSV u zadnjih desetak sezona reprezentativci Ivan Perišić, Mladen Petrić, Milan Badelj....

- O HSV-u sam mnogo pričao s Milanom Badeljom, Ivicom Olićem i Emirom Spahićem. Svi su mi dali podršku, rekli sve najbolje o ovom klubu. I poručili kako je HSV uz Bayern i Borussiju Dortmund ipak najveći klub u Njemačkoj. Emira Spahića znam otprije, drago mi je što ćemo sada ovdje dijeliti svlačionicu. On će mi ovdje biti od velike pomoći. Jedva čekam početak sezone, rekao je Halilović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.