Bielsa o klupi Barce: Ne želim razgovarati o hipotezama

Utorak, 03. siječnja 2012. 16:29 Napisao  Marko Babić

Argentinac je demantirao priču koja se pojavila u španjolskim medijima da će iduće sezone naslijediti Pepa Guardiolu

Marcelo Bielsa, trener španjolskog prvoligaša Athletic Bilbaa, demantirao je priču koja se pojavila u španjolskim medijima da će iduće sezone naslijediti Pepa Guardiolu na čelu europskog i svjetskog prvaka Barcelone. Španjolski mediji identificirali su argentinskog trenera kao idealnu zamjenu ako Guardiola odluči napustiti Camp Nou. Argentinac je bio vrlo suzdržan oko cijele priče.

- Nikada ne komentiram hipotetske situacije, pa neću ni sada. O tome možemo govoriti ako mi Barcelona pošalje službenu ponudu - ustvrdio je Bielsa reagiravši ljuto na želje novinara da se ipak očituje o cijeloj priči.

- Upravo sam vam rekao što mislim. Htio bi napraviti mnoge stvari u životu, no one će sve ostati hipotetske i ne želim razgovarati o njima - zaključio je Bielsa. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.