Arsenal s igračem manje pao na isteku sudačke nadoknade

Ponedjeljak, 02. siječnja 2012. 20:32 Napisao/la  I. V.

Bobby Zamora u 3. minuti sudačke nadoknade postigao pobjedonosni (2:1) pogodak, Arsenal utakmicu izgubio nakon isključenja Djouroa u 78. minuti

 

Pogotkom Bobbyja Zamore u posljednjoj minuti sudačke nadoknade Fulham je pobijedio Arsenal rezultatom 2:1. Do 85. minute Arsenal je imao tri boda na kontu zahvaljujući pogotku Koscielnyja u 24. minuti, a onda je Sidwell iskoristio neodlučnost obrane gostiju i zakucao loptu u mrežu udarcem glavom (1:1). U preostalih desetak minuta Arsenal je izgledao kao momčad koja šeta po ivici provalije u koju je praktično pao u 78. minuti, kada je zbog drugog žutog kartona isključen Djourou. Od tog trenutka Arsenalova obrana izgubila je smisao za igru i bodove.

Utakmica 20. kola Premiershipa: Fulham - Arsenal 2:1 (Zamora 90+2, Sidwell 85 / Koscielny 24)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.