DINAMO - BAYERN Pep Guardiola: Nikada nisam upoznao igrača koji ne želi pobijediti

Utorak, 08. prosinca 2015. 20:59 Napisao/la  SC

Ovi prostori oduvijek odgajaju jako dobre igrače, a danas mi se u Dinamu sviđa stil Marka Pjace, rekao je Guardiola


Pep Guardiola pojavio se na konferenciji za novinare sat vremena kasnije od zakazanog termina, Bayernov let za Zagreb toliko je kasnio.

- Već smo se kvalificirali za sljedeću fazu Lige prvaka, nalazimo se u idealnoj situaciji. Moramo igrati za sebe, klub i navijače, nikada nisam upoznao igrača koji ne želi pobijediti. Tako ni u Bayernu, mi smo došli dobiti, kao da se Guardiola ispričavao što su u Zagreb doputovale brojne pričuve.

Koliko je utakmica ozbiljno shvaćena ukazuje podatak da Bayern nije htio odraditi ni trening u utorak navečer.

- Manuel Neuer je odigrao sve utakmice do sada za Bayern i reprezentaciju, pa je zaslužio manju pauzu. Potpuno vjerujem i u Svena Ulreicha, zaslužio je svoju prigodu. Sven Ulreich je odličan vratar, zato i je u Bayernu. Vrlo je iskusan, ali nije lako čekati prigodu kraj Manuela Neuera. Ne znam hoće li startati Franck Ribery, ali će sigurno zaigrati, kazao je Guardiola prije nekoliko kurtoaznih rečenica o Dinamu.

- Znao sam igrače Dinama i prije prve naše utakmice u Münchenu, no sada ih znam puno bolje nego prije. Gledali smo Dinamo protiv Olympiakosa i Arsenala, a zna se da Hrvatska ima puno dobrih i brzih igrača. Ovi prostori oduvijek odgajaju jako dobre igrače, a danas mi se u Dinamu sviđa stil Marka Pjace, rekao je Guardiola.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.