Eduardo: Bilo mi je jasno da Zdravko Mamić uzima novac, samo nije bilo dokaza

Utorak, 24. studenog 2015. 19:02 Napisao/la  SC

 Ovo što sad izlazi na vidjelo svih je ovih godina bilo javna tajna, samo su mnogi šutjeli o tome, kaže Eduardo o Mamićevu poslovanju


Eduardo se oglasio povodom utakmice Dinama i Arsenala. Za oba kluba je igrao, iz Dinama je otišao u Arsenal u transferu koji je postao jedan od razloga zbog kojega Zdravko Mamić sjedi u pritvoru:

- Znate da sam s njim na sudu, da se borim za svoja prava, a ovo što sad izlazi na vidjelo svih je ovih godina bilo javna tajna, samo su mnogi šutjeli o tome. Ja sam to shvatio kad sam odlazio u Arsenal. Tad mi je bio menadžer i nakon tako velikog transfera bilo mi je jasno da nešto nije u redu. Sav novac od transfera išao je u klub, on kao menadžer po tome ne bi ništa zaradio. Bilo mi je jasno da uzima novac, samo nije bilo potvrde i dokaza za to. Dakle, još prije osam godina moglo se znati da neke stvari tu baš i nisu u redu, kaže Eduardo za goal.hr.

Progovorio je Eduardo i o reprezentaciji.

- Pomirio sam se s tim da je s reprezentacijom gotovo. Kad je izbornik Čačić bio u Kijevu, javio sam mu se i došao ga pozdraviti. Jako ga poštujem, trenirao me u Zaprešiću kao mladog igrača, ali s reprezentacijom sam završio. Mislim da sam Hrvatskoj puno dao i sad sam odlučio više se posvetiti obitelji i klupskim obvezama, kaže Eduardo, napadač Šahtara koji u srijedu igra protiv Real Madrida:

- Ishod El Clásica neće nas zavarati. Sigurno će biti jako teško, nedostaju nam neki važni igrači, ali baš se veselim toj utakmici, zaključuje Eduardo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.