Eduardo: Bilo mi je jasno da Zdravko Mamić uzima novac, samo nije bilo dokaza

Utorak, 24. studenog 2015. 19:02 Napisao/la  SC

 Ovo što sad izlazi na vidjelo svih je ovih godina bilo javna tajna, samo su mnogi šutjeli o tome, kaže Eduardo o Mamićevu poslovanju


Eduardo se oglasio povodom utakmice Dinama i Arsenala. Za oba kluba je igrao, iz Dinama je otišao u Arsenal u transferu koji je postao jedan od razloga zbog kojega Zdravko Mamić sjedi u pritvoru:

- Znate da sam s njim na sudu, da se borim za svoja prava, a ovo što sad izlazi na vidjelo svih je ovih godina bilo javna tajna, samo su mnogi šutjeli o tome. Ja sam to shvatio kad sam odlazio u Arsenal. Tad mi je bio menadžer i nakon tako velikog transfera bilo mi je jasno da nešto nije u redu. Sav novac od transfera išao je u klub, on kao menadžer po tome ne bi ništa zaradio. Bilo mi je jasno da uzima novac, samo nije bilo potvrde i dokaza za to. Dakle, još prije osam godina moglo se znati da neke stvari tu baš i nisu u redu, kaže Eduardo za goal.hr.

Progovorio je Eduardo i o reprezentaciji.

- Pomirio sam se s tim da je s reprezentacijom gotovo. Kad je izbornik Čačić bio u Kijevu, javio sam mu se i došao ga pozdraviti. Jako ga poštujem, trenirao me u Zaprešiću kao mladog igrača, ali s reprezentacijom sam završio. Mislim da sam Hrvatskoj puno dao i sad sam odlučio više se posvetiti obitelji i klupskim obvezama, kaže Eduardo, napadač Šahtara koji u srijedu igra protiv Real Madrida:

- Ishod El Clásica neće nas zavarati. Sigurno će biti jako teško, nedostaju nam neki važni igrači, ali baš se veselim toj utakmici, zaključuje Eduardo.