Nenad Gračan, izbornik U-21 reprezentacije: U obje utakmice primili smo naivne golove!

Utorak, 14. listopada 2014. 23:18 Napisao/la  SC

 Treba biti iskren i priznati da su Englezi bili bolji, kaže Gračan

Hrvatska U-21 reprezentacija nije se uspjel plasirati u završnicu Europskog prvenstva, Engleska je pobijedila u oba kvalifikacijska susreta identičnim rezultatom (2:1). U uzvratnoj utakmici u Vinkovcima, hrvatska reprezentacija bile je u podređenoj ulozi od početka do kraja utakmice. Iako je Marko Livaja u 38. minuti izjednačio rezultat (1:1) i vratio nadu, u drugom dijelu Englezi našim igračima nisu ostavili ni tračak nade

- Treba biti iskren i priznati da su Englezi bili bolji. Nama je bilo teško igrati bez nekoliko važnih igrača koji večeras nisu bili tu. Ipak, da je Pašalić zabio ono u drugoj minuti, tko zna kako bi se utakmica razvila. Imamo previše igrača bez iskustva i bez kontinuiteta nastupa što je bila velika prednost Engleza. Ipak, ponosan sam na svoje momke, jer su pokazali da se mogu nositi i sa jednom takvom momčadi, kaže izbornik Nenad Gračan.

Naša reprezentacija igrala je bez Jedvaja, Kovačića, Vrsaljka i Brozovića, u 34. minuti izašao je ozlijeđeni Rebić.

- Poremetila nas je ozljeda Rebića, morali smo mijenjati način igre. Ipak, dojma sam da smo u obje utakmici bili jako naivni te da smo primili naivne golove, smatra Gračan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.