Nenad Gračan, izbornik U-21 reprezentacije: U obje utakmice primili smo naivne golove!

Utorak, 14. listopada 2014. 23:18 Napisao/la  SC

 Treba biti iskren i priznati da su Englezi bili bolji, kaže Gračan

Hrvatska U-21 reprezentacija nije se uspjel plasirati u završnicu Europskog prvenstva, Engleska je pobijedila u oba kvalifikacijska susreta identičnim rezultatom (2:1). U uzvratnoj utakmici u Vinkovcima, hrvatska reprezentacija bile je u podređenoj ulozi od početka do kraja utakmice. Iako je Marko Livaja u 38. minuti izjednačio rezultat (1:1) i vratio nadu, u drugom dijelu Englezi našim igračima nisu ostavili ni tračak nade

- Treba biti iskren i priznati da su Englezi bili bolji. Nama je bilo teško igrati bez nekoliko važnih igrača koji večeras nisu bili tu. Ipak, da je Pašalić zabio ono u drugoj minuti, tko zna kako bi se utakmica razvila. Imamo previše igrača bez iskustva i bez kontinuiteta nastupa što je bila velika prednost Engleza. Ipak, ponosan sam na svoje momke, jer su pokazali da se mogu nositi i sa jednom takvom momčadi, kaže izbornik Nenad Gračan.

Naša reprezentacija igrala je bez Jedvaja, Kovačića, Vrsaljka i Brozovića, u 34. minuti izašao je ozlijeđeni Rebić.

- Poremetila nas je ozljeda Rebića, morali smo mijenjati način igre. Ipak, dojma sam da smo u obje utakmici bili jako naivni te da smo primili naivne golove, smatra Gračan.