NEGATIVNE VIBRACIJE

Tko prijeti neredima u Osijeku?!

Nedjelja, 14. listopada 2012. 20:13 Napisao/la  SC

O huliganima ćemo razgovarati nakon utakmice protiv Walesa, kaže predsjednik HNS-a Davor Šuker

Skupina tzv. navijača hrvatske reprezentacije već nekoliko dana šalje negativne poruke raznim komunikacijskim kanalima, sporadični ispadi tijekom utakmice u Skoplju mogu postati  organizirana prijetnja utakmici u Osijeku.

- Ništa neće pokvariti ovaj doživljaj, ovdje svi dišu kao jedan. Svi su za nas, osjećamo to na svakom koraku, presretni smo što smo ovdje. Očekujem u utorak euforičnu atmosferu, pravu hrvatsku, iskrenu, bez fige u džepu, onakva kakva je bila nekada i kakvu ćemo stvarati za ubuduće. Ovo je pokazatelj kamo Hrvatska mora ići, svi zajedno, u istom pravcu, prema zajedničkom cilju, rekao je izbornik Igor Štimac tijekom prijema kojega su organizirali osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić i gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo.

U uredu župana lokalni politički čelnici primili su izaslanstvo HNS-a i stožer reprezentacije prvi put od kada je predsjednik HNS-a postao Osječanin Davor Šuker.

- Izuzetna mi je čast da kao predsjednik Saveza budem tu, u svom rodnom gradu. Znamo zašto smo izabrali Osijek, svi su reprezentativci oduševljeni dočekom. Stadion je rasprodan, atmosfera je odlična, i svi su, od igrača do članova stožera zadovoljni. O huliganima ćemo razgovarati nakon utakmice protiv Walesa, riječ je o manjini koja Hrvatskoj želi napraviti štetu, kazao je Davor Šuker.

Stadion će biti pun, poznato je da se hrvatska reprezentacija u Slavoniji voli, nadam se da će reprezentacija vrlo brzo ponovno doći, rekao je župan Šišljagić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.