NEGATIVNE VIBRACIJE

Tko prijeti neredima u Osijeku?!

Nedjelja, 14. listopada 2012. 20:13 Napisao/la  SC

O huliganima ćemo razgovarati nakon utakmice protiv Walesa, kaže predsjednik HNS-a Davor Šuker

Skupina tzv. navijača hrvatske reprezentacije već nekoliko dana šalje negativne poruke raznim komunikacijskim kanalima, sporadični ispadi tijekom utakmice u Skoplju mogu postati  organizirana prijetnja utakmici u Osijeku.

- Ništa neće pokvariti ovaj doživljaj, ovdje svi dišu kao jedan. Svi su za nas, osjećamo to na svakom koraku, presretni smo što smo ovdje. Očekujem u utorak euforičnu atmosferu, pravu hrvatsku, iskrenu, bez fige u džepu, onakva kakva je bila nekada i kakvu ćemo stvarati za ubuduće. Ovo je pokazatelj kamo Hrvatska mora ići, svi zajedno, u istom pravcu, prema zajedničkom cilju, rekao je izbornik Igor Štimac tijekom prijema kojega su organizirali osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić i gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo.

U uredu župana lokalni politički čelnici primili su izaslanstvo HNS-a i stožer reprezentacije prvi put od kada je predsjednik HNS-a postao Osječanin Davor Šuker.

- Izuzetna mi je čast da kao predsjednik Saveza budem tu, u svom rodnom gradu. Znamo zašto smo izabrali Osijek, svi su reprezentativci oduševljeni dočekom. Stadion je rasprodan, atmosfera je odlična, i svi su, od igrača do članova stožera zadovoljni. O huliganima ćemo razgovarati nakon utakmice protiv Walesa, riječ je o manjini koja Hrvatskoj želi napraviti štetu, kazao je Davor Šuker.

Stadion će biti pun, poznato je da se hrvatska reprezentacija u Slavoniji voli, nadam se da će reprezentacija vrlo brzo ponovno doći, rekao je župan Šišljagić.