Davor Šuker bugarskim novinarima: Nemam komentar na tvrdnje hrvatskih medija!

Četvrtak, 09. listopada 2014. 19:57 Napisao/la  SC

Ja se ne slažem s time, ali što ja tu mogu. Pitajte to vaše hrvatske kolege, rekao je Šuker o podcjenjivačkim tezama iznesenim u hrvatskim medijima

Bugarski novinari nisu štedjeli Davora Šukera, koji je s reprezentacijom stigao u Sofiju. Osjetna doza podcjenjivanja u hrvatskim medijima očito je narogušila bugarske novinare, koji su pitanjima rešetali hrvatske igrače i predsjednika HNS-a.

- Nemam komentar na tvrdnje hrvatskih medija. Ja se ne slažem s time, ali što ja tu mogu. Pitajte to vaše hrvatske kolege. Imam samo pozitivne impresije o Bugarskoj. Sposobni ste ljudi. Bugarska je velika zemlja, ima kvalitetne igrače i respektiramo bugarsku reprezentaciju. Ovo je vrlo važna utakmica za obje momčadi. Jasno je da Bugarska želi pobjedu, a mi moramo izvući pozitivni rezultat. Poznajem bugarske igrače, ali ne bih sada govorio o imenima. O tome ćete čuti od našeg izbornika. Ja sam predsjednik. Rekao sam vam da respektiramo Bugarsku, a predsjednik Saveza Borislav Mihajlov je moj prijatelj, rekao je Šuker.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.