Davor Šuker bugarskim novinarima: Nemam komentar na tvrdnje hrvatskih medija!

Četvrtak, 09. listopada 2014. 19:57 Napisao/la  SC

Ja se ne slažem s time, ali što ja tu mogu. Pitajte to vaše hrvatske kolege, rekao je Šuker o podcjenjivačkim tezama iznesenim u hrvatskim medijima

Bugarski novinari nisu štedjeli Davora Šukera, koji je s reprezentacijom stigao u Sofiju. Osjetna doza podcjenjivanja u hrvatskim medijima očito je narogušila bugarske novinare, koji su pitanjima rešetali hrvatske igrače i predsjednika HNS-a.

- Nemam komentar na tvrdnje hrvatskih medija. Ja se ne slažem s time, ali što ja tu mogu. Pitajte to vaše hrvatske kolege. Imam samo pozitivne impresije o Bugarskoj. Sposobni ste ljudi. Bugarska je velika zemlja, ima kvalitetne igrače i respektiramo bugarsku reprezentaciju. Ovo je vrlo važna utakmica za obje momčadi. Jasno je da Bugarska želi pobjedu, a mi moramo izvući pozitivni rezultat. Poznajem bugarske igrače, ali ne bih sada govorio o imenima. O tome ćete čuti od našeg izbornika. Ja sam predsjednik. Rekao sam vam da respektiramo Bugarsku, a predsjednik Saveza Borislav Mihajlov je moj prijatelj, rekao je Šuker.