ANTE ČAČIĆ PRIZNAO

Zdravko Mamić prvi mi je rekao da postajem izbornik

Četvrtak, 22. listopada 2015. 10:29 Napisao/la  SC

Nemam ništa protiv toga da budem Mamićev čovjek, kaže Čačić

Ante Čačić izgovorio je nekoliko zanimljivih rečenica gostujući u emisiji Zdravka Reića Istinom do gola. Izbornik hrvatske reprezentacije javno je prokazao sustav odlučivanja u HNS-u, izborna procedura otkrila je pravi smisao postojanja ovakvog saziva Izvršnog odbora HNS-a. Čačić je priznao da je saznao da će postati izbornik prije nego što se Izvršni odbor sastao:

- Znao sam da ću biti izbornik. Par dana prije sastanka IO-a Zdravko Mamić prvi mi je rekao da postajem izbornik. Nakon njega rekao mi je i Šuker. Nemam ništa protiv toga da budem Mamićev čovjek. On je za Dinamo, pa i hrvatski nogomet učinio brojne dobre poteze i ima velike zasluge, kazao je Čačić.

Čačić tvrdi da mu Joe Šimunić i Romeo Jozak nisu nametnuti:

- Šimunić je krasan čovjek s vrhunskom igračkom karijerom. Zbog onog što je uradio odslužio je kaznu i sada je slobodan. Krenuo je u trenersku školu, potreban nam je jer ga igrači poštuju. On je vezivno tkivo između igrača i stožera. Jozak je tehničko lice, ono što je nekad bio Srebrić. Pa ne mislite valjda da će mi Jozak naređivati, kaže Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.