HNS odabrao kamp: Pogledajte gdje će boraviti naši reprezentativci u Brazilu

Utorak, 10. prosinca 2013. 20:28 Napisao/la  SC

Kamp se nalazi otprilke u sredini trokuta između gradova u kojima igra naša reprezentacija,  lokacija je idealna i ako naša reprezentacija prođe u drugi krug natjecanja

HNS je odredio lokaciju hrvatskog kampa u Brazilu. Tijekom SP u Brazilu hrvatska reprezentacija boravit će u Tivoli Ecoresotu u Praia do Forteu. Kamp se nalazi u državi Bahia, izbornik Niko Kovač je zadovoljan odabirom, a postavio je dva uvjeta:

- Prvi je bio da kamp nije predaleko od gradova u kojima igramo. Naš kamp je u sredini nekog trokuta gradova u kojima igramo. Čak ako i prođemo dalje ta lokacija je idealna. Drugi faktor na kojem je Kovač inzistirao je klima. Izbornik je tražio da u našoj bazi bude dovoljno toplo da se reprezentacija priprema na razni sličnoj onoj u Recifu i Manausu, odnosno da nisu prevelike temperaturne razlike, ali da nije ni pretoplo, kaže glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Delegacija HNS-a posjetila je sva tri grada u kojima će reprezentacije igrati. Prvo su obišli Recife (Meksiko), zatim Manaus (Kamerun) i Sao Paulo (Brazil)

- Brazil je zemlja velikih ekstrema i to u svakom smislu. U organizacijskom smislu se još ne snalaze, ali vjerujem da će to do početka SP posložiti.  Velika je to zemlja koja nudi mnogo raznovrsnosti za svakoga, kaže Pacak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.