UTAKMICA HRVATSKA - SRBIJA

Cijene ulaznica kreću se u rasponu od 50 do 250 kuna

Petak, 15. veljače 2013. 17:59 Napisao/la  SC

Najjeftinija je ulaznica za tribinu Sjever gore (50),   najskuplja za  Zapad dolje (250)

Polako počinju pripreme za vrlo važan kvalifikacijski dvoboj za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. Hrvatska će na maksimirskom stadionu u Zagrebu ugostiti Srbiju u petak 22. ožujka, a objavljene su i cijene ulaznica. HNS ih nije htio mijenjati u odnosu na susret s Makedonijom.

Tako će najjeftinija biti ulaznica za tribinu Sjever gore, koja će koštati 50 kuna. Za Jug će biti potrebno izdvojiti 60, za Sjever dolje 70, Istok i Zapad gore 120, a najskuplje je pratiti susret sa Zapada dolje - 250 kuna.

Nogometni savezi Hrvatske i Srbije dogovorili su se da neće biti organiziranog dolaska gostujućih navijača niti na jednoj međusobnoj utakmici, a broj ljudi u delegacijama sveden je na 150.

Izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović istaknuo je da je zanimanje za karte veliko, te da bi se moglo napuniti Maksimir i da ima četiri puta veći kapacitet. Ulaznice će se početi prodavati 21. veljače, a moguće ih je kupiti na određenim kioscima Tiska, te putem interneta. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a osim svojih podataka, kupac mora predati i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Određen je i termin početka susreta:

- Susret će se igrati u 18 sati. Htjeli smo da se utakmica igra u vrijeme koje olakšava organizaciju, te omogućiti ljudima koji dolaze izvan Zagreba da se mogu vratiti isti dan svojim kućama, rekao je Vrbanović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.