UTAKMICA HRVATSKA - SRBIJA

Cijene ulaznica kreću se u rasponu od 50 do 250 kuna

Petak, 15. veljače 2013. 17:59 Napisao/la  SC

Najjeftinija je ulaznica za tribinu Sjever gore (50),   najskuplja za  Zapad dolje (250)

Polako počinju pripreme za vrlo važan kvalifikacijski dvoboj za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. Hrvatska će na maksimirskom stadionu u Zagrebu ugostiti Srbiju u petak 22. ožujka, a objavljene su i cijene ulaznica. HNS ih nije htio mijenjati u odnosu na susret s Makedonijom.

Tako će najjeftinija biti ulaznica za tribinu Sjever gore, koja će koštati 50 kuna. Za Jug će biti potrebno izdvojiti 60, za Sjever dolje 70, Istok i Zapad gore 120, a najskuplje je pratiti susret sa Zapada dolje - 250 kuna.

Nogometni savezi Hrvatske i Srbije dogovorili su se da neće biti organiziranog dolaska gostujućih navijača niti na jednoj međusobnoj utakmici, a broj ljudi u delegacijama sveden je na 150.

Izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović istaknuo je da je zanimanje za karte veliko, te da bi se moglo napuniti Maksimir i da ima četiri puta veći kapacitet. Ulaznice će se početi prodavati 21. veljače, a moguće ih je kupiti na određenim kioscima Tiska, te putem interneta. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a osim svojih podataka, kupac mora predati i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Određen je i termin početka susreta:

- Susret će se igrati u 18 sati. Htjeli smo da se utakmica igra u vrijeme koje olakšava organizaciju, te omogućiti ljudima koji dolaze izvan Zagreba da se mogu vratiti isti dan svojim kućama, rekao je Vrbanović.