ŽELJKO KERUM PORUČUJE

Hajduk je gola kost! Kako opljačkati nekog takvog?

Ponedjeljak, 29. listopada 2012. 20:24 Napisao/la  I. J.

Kakav je  Brbić stručnjak? Počeo je raditi u hotelu kao nosač kufera. Andabak ga je uhljebio u Hajduku, kaže Kerum

Gradonačelnik Splita Željko Kerum u vrijeme dok je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić u Maksimiru držao svoj presicu, pojavio se u kafiću u sklopu poljudskog stadiona. Došao je nenajavljeno i pred novinarima održao neformalnu presicu:

 

- Gdje će otići novac Al Ittihada za Anasa Sharbinija ako Hajduk otiđe u stečaj? Zašto klub nije uzeo bankovnu garanciju. Svi pišete o dionicama Jake Anadbaka, a što je s nama ostalima? Imam 5 milijuna kuna dionica kluba! Nema ništa protiv Andabaka, čovjek se izgubio kada je postao poznat. Kakav je Marin Brbić stručnjak? Počeo je raditi u hotelu kao nosač kufera. Jako Andabak ga je uhljebio u Hajduku, jer ga više nije mogao plaćati u svojoj firmi.

 

Kerum je ovako opisao stanje u Hajduku:

 

- Hajduk je gola kost, ne može platiti struju i vodu. Čim se pojavi novac odmah se jave pojedinci kojima klub godinama duguje. Novac je otišao na sudske sporove, svaka nova uprava plaća dugove one stare uprave. Priča se o pljački! Kako ćeš opljačkati nekoga tko nema ništa! Ulica vodi Hajduk!

 

Joško Svaguša bio je zadnji Kerumov predsjednik:

 

- Svaguša je bio najbolji predsjednik u posljednjih pet godina, da ga nisam smijenio sada bi obojica bili u zatvoru je su svi bili protiv nas. Svaguša je pobjeđivao i svi su bili protiv njega. Sada izgube od Istre 1961, a cijeli stadion im plješće.

 

Hajdukov većinski vlasnik je Grad Split, dobro je znati kako gradonačelnik donosi odluke vezane za sudbinu Hajduka.

 

- Ja sam nebitan, ne znam što se meni uopće obraćaju. Pitajte Baldasara i Anđelku (op. a. Anđelka Visković, dogradonačelnica) o stanju u klubu. Ona je otišla u opoziciju, priklonila se Baldasaru (op. a, Ivo Baldasar, predsjednik SDP-a). Tko će glasati za njega kao gradonačelnika kada je bio protiv izglasavanja jamstva klubu.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.