Teorija zavjere: Hajduk odustao od organizacije utakmice pred praznim tribinama

Četvrtak, 09. travnja 2015. 10:55 Napisao/la  SC

Nema govora o tome da smo znali što se sprema. Inicijativa za Poljud bila je iskrena, rekao je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović


Nakon što je UEFA kaznila HNS zbog događanja navijača na utakmici protiv Norveške, postalo je manje važno pred kojim će praznim trbinama igrati Hrvatska i Italija. Budući da je Italija trebala igrati pred punim tribinama na Poljudu, čelnici HNS-a odmah su postali akteri teorije zavjere. U Splitu su odmah posumnjali u iskrene namjere HNS-a.

– Šokirala nas je ova drakonska kazna. Nema govora o tome da smo znali što se sprema. Inicijativa za Poljud bila je iskrena, rekao je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović, koji je utorak s čelnicima Hajduka dogovarao mogućnost da Hrvatska i Italija igraju u Splitu.

Izgleda da je Hajduk olakšao odabir praznog stadiona na kojemu će igrati Hrvatska i Italija:

- Ponižavajuće bi prema navijačima iz ovog dijela Hrvatske bilo igrati u Splitu s Italijom pred praznim tribinama, nakon što je reprezentacija tako dugo izbivala iz Splita. To zaista ne bi imalo smisla, tim više što je već prijavljen stadion u Maksimiru, kazao je član NO-a Hajduka Koceić-Bilan za dalmatinskiportal.hr.

Drugim riječima, Hajduk neće biti domaćin hrvatskoj reprezentaciji.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.