Stanko Poklepović: Izuzetno poštujem sve što je u Osijeku napravio iskusni Ivo Šušak

Petak, 06. ožujka 2015. 16:17 Napisao/la  Ivan Jelić

Svjesni smo činjenice koliko su im bodovi potrebni, ali nisu ništa manje potrebni i nama u borbi za poziciju koja vodi u Europsku ligu, kaće trener Hajduka

Pobjeda nad Vinogradarom i prolaz u polufinale Kupa Hrvatske barem je donekle smirila situacije na Poljudu i unijela malo mira u svlačionicu bijelih. Iskusni trener Poklepović može malo lakše čekati prvenstveni dvoboj s Osijekom u Gradskom vrtu. Za sraz sa Osječanima ne može računati na požutjelog Caktaša, ozlijeđenog Gotala, dok su pod znakom pitanja nastupi Maglice i Sušića, koji su zbog zdravstvenih problema preskočili uzvratnu utakmicu Kupa protiv Vinogradara koja je odigrana na Poljudu:

- Poštujem Osječane, jer sam u dva navrata bio trener momčadi iz Gradskog vrta gdje sam uvijek bio izuzetno dobro primljen. Isto tako izuzetno poštujem sve što je u kratkom vremenu napravio iskusni Ivo Šušak. Uspio je pokrenuti momčad koja uvjerljivom pobjedom u prošlom kolu nad Zagrebom u Kranjčevićevoj pokazala koliko nas kvalitetan protivnik ugošćuje. Unatoč svemu mi imamo svoje želje, a naša prva želja je da ostvarimo pobjedu. To neće biti nimalo lako, Osječani se i nadalje nalaze u nezavidnoj situaciji na prvoligaškoj tablici, traže načina kako što prije izađi iz opasne zone ispadanja. Svjesni smo činjenice koliko su im bodovi potrebni, ali nisu ništa manje potrebni i nama u borbi za poziciju koja vodi u Europsku ligu, kazao je trener Poklepović.

Kako mislite ostvariti pobjedu?

- Čvrstom i agresivnom igrom, trkači trebamo biti na razini kakvoj smo bili u ogledu sa Zadrom. Domaćini neće od prve minute jurnuti prema našim vratima, Šušak je preiskusan trener da bi to učinio, zna on dobro tko i što je Hajduk bez obzira što u ovom trenutku nismo onakvi kakvi bismo trebali biti. Očekujem jednu tvrdu utakmicu u kojoj će moji igrači odgovoriti na pravi način, zaključuje Poklepović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.