Igračima Hajduka 12.000 eura ako izbace Dnjipro, u pretprodaji planulo više od pet tisuća ulaznica

Četvrtak, 21. kolovoza 2014. 20:13 Napisao/la  I. J.

Navijači bijelih su svoj optimizam nakon minimalnog poraza pokazali kada su dočekali momčad po povratku iz Kijeva u zračnoj luki Resnik oko jedan sat iza ponoći

Čelnici Hajduka odlučili su nagraditi igrače u slučaju da preskoče Dnjipro i plasiraju se u jednu od skupina Europske lige. Bijeli su na Olimpijskom  stadionu u Kijevu izgubili prvi susret rezultatom 2:1. Svi su uvjereni da na Poljudu narednog četvrtka mogu nadoknaditi taj zaostatak , ako u tome uspiju svaki igrač koji je odigrao svih 180 minuta dobio bi nagradu u iznosu od 12 tisuća eura.

Da i navijači vjeruju u prolaz svjedoči i da je u pretprodaji ulaznica za uzvratni susret protiv Dnjipra što se igra na poljudskoj ljepotici do 12 sati u četvrta prodano više od 5.000 ulaznica. Nema dvojbe da će sve ulaznice biti prodane , odnosno svi koji žele nazočiti tom dvoboju nažalost neće uspjeti doći do ulaznice.

Navijači bijelih su svoj optimizam nakon minimalnog poraza pokazali kada su dočekali momčad po povratku iz Kijeva u zračnoj luki Resnik oko jedan sat iza ponoći. Hajdukovce je dočekalo nekoliko stotina najvjernijih pristaša koji su većinu igrača na ramenima donijeli do autobusa koji je igrače odveo na stadion.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.