Igračima Hajduka 12.000 eura ako izbace Dnjipro, u pretprodaji planulo više od pet tisuća ulaznica

Četvrtak, 21. kolovoza 2014. 20:13 Napisao/la  I. J.

Navijači bijelih su svoj optimizam nakon minimalnog poraza pokazali kada su dočekali momčad po povratku iz Kijeva u zračnoj luki Resnik oko jedan sat iza ponoći

Čelnici Hajduka odlučili su nagraditi igrače u slučaju da preskoče Dnjipro i plasiraju se u jednu od skupina Europske lige. Bijeli su na Olimpijskom  stadionu u Kijevu izgubili prvi susret rezultatom 2:1. Svi su uvjereni da na Poljudu narednog četvrtka mogu nadoknaditi taj zaostatak , ako u tome uspiju svaki igrač koji je odigrao svih 180 minuta dobio bi nagradu u iznosu od 12 tisuća eura.

Da i navijači vjeruju u prolaz svjedoči i da je u pretprodaji ulaznica za uzvratni susret protiv Dnjipra što se igra na poljudskoj ljepotici do 12 sati u četvrta prodano više od 5.000 ulaznica. Nema dvojbe da će sve ulaznice biti prodane , odnosno svi koji žele nazočiti tom dvoboju nažalost neće uspjeti doći do ulaznice.

Navijači bijelih su svoj optimizam nakon minimalnog poraza pokazali kada su dočekali momčad po povratku iz Kijeva u zračnoj luki Resnik oko jedan sat iza ponoći. Hajdukovce je dočekalo nekoliko stotina najvjernijih pristaša koji su većinu igrača na ramenima donijeli do autobusa koji je igrače odveo na stadion.