Mišo Krstičević zadržan na bolničkim pretragama, momčad Hajduka nekoliko dana ostaje bez trenera

Utorak, 12. veljače 2013. 17:04 Napisao/la  Ivan Jelić

Nakon burne rasprave s predsjednikom Brbićem i sportskim direktorom Krešićem, Krstičeviću je u ponedjeljak pozlilo

Unatoč očekivanju predsjednika Hajduka Marina Brbića da će trener Mišo Krstičević u utorak poslijepodne voditi trening momčadi, to se nije dogodilo. Krstičević je u ponedjeljak zbog povišenog krvnog tlaka i srčanih smetnji završio na odjelu Kardiologoje bolnice na Križinama, u utorak poslijepodne trebao se vratiti u KBC Firule na dodatne pretrage i barem jedan ili dva dana ostati u bolnici.

Nakon burne rasprave oko igračkog kadra s predsjednikom Brbićem i sportskim direktorom Sergijem Krešićem, Krstičeviću je u ponedjeljak pozlilo pa ga je Dražen Mužinić, skaut u omladinskoj školi, prebacio na kardiološki odjel gdje mu je ustanovljen povišeni tlak koji je u tom trenutku iznosio 200/110.

Sukob između Krešića i Krstičevića uzdrmao je poljudsku svlačionicu, javna je tajna da sportski direktor i trener nisu u dobrim odnosima. Nakon zadnjeg sukoba jedan od njih dvojice morat će reternirati. U kontekstu moguće smjene trenera kao budući trener spominje se Robert Jarni, čovjek od najvećeg Krešićeva povjerenja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.