Mišo Krstičević zadržan na bolničkim pretragama, momčad Hajduka nekoliko dana ostaje bez trenera

Utorak, 12. veljače 2013. 17:04 Napisao/la  Ivan Jelić

Nakon burne rasprave s predsjednikom Brbićem i sportskim direktorom Krešićem, Krstičeviću je u ponedjeljak pozlilo

Unatoč očekivanju predsjednika Hajduka Marina Brbića da će trener Mišo Krstičević u utorak poslijepodne voditi trening momčadi, to se nije dogodilo. Krstičević je u ponedjeljak zbog povišenog krvnog tlaka i srčanih smetnji završio na odjelu Kardiologoje bolnice na Križinama, u utorak poslijepodne trebao se vratiti u KBC Firule na dodatne pretrage i barem jedan ili dva dana ostati u bolnici.

Nakon burne rasprave oko igračkog kadra s predsjednikom Brbićem i sportskim direktorom Sergijem Krešićem, Krstičeviću je u ponedjeljak pozlilo pa ga je Dražen Mužinić, skaut u omladinskoj školi, prebacio na kardiološki odjel gdje mu je ustanovljen povišeni tlak koji je u tom trenutku iznosio 200/110.

Sukob između Krešića i Krstičevića uzdrmao je poljudsku svlačionicu, javna je tajna da sportski direktor i trener nisu u dobrim odnosima. Nakon zadnjeg sukoba jedan od njih dvojice morat će reternirati. U kontekstu moguće smjene trenera kao budući trener spominje se Robert Jarni, čovjek od najvećeg Krešićeva povjerenja.