Mišo Krstičević, trener Hajduka: Nakon okupljanja reprezentacije igrači se uvijek vrate umorni

Nedjelja, 10. veljače 2013. 14:16 Napisao/la  Ivan Jelić

Nismo djelovali kompaktno, trebali smo biti čvršći u duelima, ne smije nam se događati da nam protivnik lako dođe pred vrata, kaže Krstičević

Hajduk je uoči gostovanja naredne subote u Koprivnici kod Slaven Belupa pobijedio Olimpiju iz Ljubljane, trenutno drugoplasiranu momčad slovenske lige rezultatom 4:1. Utakmica je odigrana povodom 102. rođendana bijelih koji klub slavi 13. veljače. Unatoč uvjerljivoj pobjedi trener Mišo Krstičević bio je djelomično zadovoljan:

Pronađeno 110 pirotehničkih komada
Iz policijske uprave Splitsko-dalmatinske županije izvijestili su kako su prilikom pregleda stadiona uoči ogleda između Hajduka i Olimpije pronašli u podnožju tribina 110 komada pirotehničkih sredstava. Pronađeno je 50 dimnih kutija i 60 bengalki. Unatoč tome Torcida je u 60. minuti ipak zapalila nekoliko bengalki i dimnih kutija.

- Reprezentativni termini su nas opet poremetili, nakon tih okupljanja igrači se vrate umorni. Nismo djelovali kompaktno, trebali smo biti čvršći u duelima, ne smije nam se događati da nam protivnik lako dođe pred vrata. Momci su sigurno umorni od turnira koji smo odigrali u Gabeli po vrlo teškom i blatnjavom travnjaku. Neće nam biti lako u nastavku sezone, ako budemo junaci i hajduci dovršit ćemo započeto, kazao je Krstičević.

Odličnu partiju pružio je napadač Anton Maglica, dvostruki strijelac:

- Maglica je odradio cijele pripreme dobro trenirao, međutim ljut sam malo na njega jer treba više raditi u fazi obrane.

Crnoputi Kouassi postao je odmah ljubimac navijača:

- Uvjeren sam da ćemo imati koristi od dovođenja Kouassija, koji se vrlo brzo uklopio u momčad, suigrači su ga sjajno prihvatili.

Andrijaševića ste prijavili Upravi zbog neodlaska na turnir u Gabeli:

-To je naša interna stvar koju smo riješili unutra kluba. Andrijašević će obaviti razgovor s predsjednikom Brbićem i sportskim direktorom Krešićem, a izvijestili smo i izbornika Štimca o tome što se dogodilo. Ta priča je zaključena, kaže Krstičević.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.