Mišo Krstičević, trener Hajduka: Nakon okupljanja reprezentacije igrači se uvijek vrate umorni

Nedjelja, 10. veljače 2013. 14:16 Napisao/la  Ivan Jelić

Nismo djelovali kompaktno, trebali smo biti čvršći u duelima, ne smije nam se događati da nam protivnik lako dođe pred vrata, kaže Krstičević

Hajduk je uoči gostovanja naredne subote u Koprivnici kod Slaven Belupa pobijedio Olimpiju iz Ljubljane, trenutno drugoplasiranu momčad slovenske lige rezultatom 4:1. Utakmica je odigrana povodom 102. rođendana bijelih koji klub slavi 13. veljače. Unatoč uvjerljivoj pobjedi trener Mišo Krstičević bio je djelomično zadovoljan:

Pronađeno 110 pirotehničkih komada
Iz policijske uprave Splitsko-dalmatinske županije izvijestili su kako su prilikom pregleda stadiona uoči ogleda između Hajduka i Olimpije pronašli u podnožju tribina 110 komada pirotehničkih sredstava. Pronađeno je 50 dimnih kutija i 60 bengalki. Unatoč tome Torcida je u 60. minuti ipak zapalila nekoliko bengalki i dimnih kutija.

- Reprezentativni termini su nas opet poremetili, nakon tih okupljanja igrači se vrate umorni. Nismo djelovali kompaktno, trebali smo biti čvršći u duelima, ne smije nam se događati da nam protivnik lako dođe pred vrata. Momci su sigurno umorni od turnira koji smo odigrali u Gabeli po vrlo teškom i blatnjavom travnjaku. Neće nam biti lako u nastavku sezone, ako budemo junaci i hajduci dovršit ćemo započeto, kazao je Krstičević.

Odličnu partiju pružio je napadač Anton Maglica, dvostruki strijelac:

- Maglica je odradio cijele pripreme dobro trenirao, međutim ljut sam malo na njega jer treba više raditi u fazi obrane.

Crnoputi Kouassi postao je odmah ljubimac navijača:

- Uvjeren sam da ćemo imati koristi od dovođenja Kouassija, koji se vrlo brzo uklopio u momčad, suigrači su ga sjajno prihvatili.

Andrijaševića ste prijavili Upravi zbog neodlaska na turnir u Gabeli:

-To je naša interna stvar koju smo riješili unutra kluba. Andrijašević će obaviti razgovor s predsjednikom Brbićem i sportskim direktorom Krešićem, a izvijestili smo i izbornika Štimca o tome što se dogodilo. Ta priča je zaključena, kaže Krstičević.