Mišo Krstičević: Pobjeda u Koprivnici dala nam je dodatno samopuzdanje pred derbi s Dinamom

Nedjelja, 17. veljače 2013. 12:36 Napisao/la  Ivan Jelić

- Pobjedu posvećujem trojici ljudi, Draženu Mužiniću "Frfi" koji se nalazi u bolnici, te dvojici igrača, Miloviću i Jonjiću, rekao je Krstičević

Hajduk je u Koprivnici osvojio tri boda u borbi s izravnim konkurentom za drugu poziciju, ali je ujedno ostao bez dvojice stopera, Gorana Milovića i Mateja Jonjića koji su u dvobojima s Bubnjićem odnosno Delićem zadobili frakturu jagodične kosti lica, te su operirani su u bolnici Dubrava u Zagrebu. Ako sve prođe u najboljem redu Milovićev povratak na travnjak mogao bi uslijediti za šest tjedana. Jonjićeva ozljeda je puno teža i čini se da je za njega sezona završena.

- Pobjedu posvećujem trojici ljudi, Draženu Mužiniću "Frfi" koji se nalazi u bolnici, te dvojici igrača, Miloviću i Jonjiću. Jonjić je toliko čekao svoju priliku i kada ju je dobio nije imao sreće čini mi se da je za njega sezona završena, kazao je Mišo Krstičević, trener Hajduka.

O pobjedi nad Slavenom trener bijelih je dodao.

- Hajduk ima mladu momčad koja treba igrati hajdučki i ići na pobjedu na svakoj utakmici bez obzira na ime protivnika i mjesto gdje se utakmica igra. Odigrali smo jednu odličnu utakmicu i zasluženo smo slavili.

U nedjelju na Poljud gostuje vodeći Dinamo.

- Pobjeda u Koprivnici nam je dala dodatno samopuzdanje pred derbi sa Dinamom. Pokušat ćemo sve što bude u našoj moći da odigramo jednu dobru utakmicu da ostvarimo pobjedu koju svi zajedno želimo, posebice naši vjerni navijači, zaključio je Mišo Krstičević.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.