Mišo Krstičević: Pobjeda u Koprivnici dala nam je dodatno samopuzdanje pred derbi s Dinamom

Nedjelja, 17. veljače 2013. 12:36 Napisao/la  Ivan Jelić

- Pobjedu posvećujem trojici ljudi, Draženu Mužiniću "Frfi" koji se nalazi u bolnici, te dvojici igrača, Miloviću i Jonjiću, rekao je Krstičević

Hajduk je u Koprivnici osvojio tri boda u borbi s izravnim konkurentom za drugu poziciju, ali je ujedno ostao bez dvojice stopera, Gorana Milovića i Mateja Jonjića koji su u dvobojima s Bubnjićem odnosno Delićem zadobili frakturu jagodične kosti lica, te su operirani su u bolnici Dubrava u Zagrebu. Ako sve prođe u najboljem redu Milovićev povratak na travnjak mogao bi uslijediti za šest tjedana. Jonjićeva ozljeda je puno teža i čini se da je za njega sezona završena.

- Pobjedu posvećujem trojici ljudi, Draženu Mužiniću "Frfi" koji se nalazi u bolnici, te dvojici igrača, Miloviću i Jonjiću. Jonjić je toliko čekao svoju priliku i kada ju je dobio nije imao sreće čini mi se da je za njega sezona završena, kazao je Mišo Krstičević, trener Hajduka.

O pobjedi nad Slavenom trener bijelih je dodao.

- Hajduk ima mladu momčad koja treba igrati hajdučki i ići na pobjedu na svakoj utakmici bez obzira na ime protivnika i mjesto gdje se utakmica igra. Odigrali smo jednu odličnu utakmicu i zasluženo smo slavili.

U nedjelju na Poljud gostuje vodeći Dinamo.

- Pobjeda u Koprivnici nam je dala dodatno samopuzdanje pred derbi sa Dinamom. Pokušat ćemo sve što bude u našoj moći da odigramo jednu dobru utakmicu da ostvarimo pobjedu koju svi zajedno želimo, posebice naši vjerni navijači, zaključio je Mišo Krstičević.