Igor Tudor: Ovo je velika škola za moje igrače, ovakve se utakmice znaju izgubiti

Nedjelja, 22. rujna 2013. 11:05 Napisao/la  Ivan Jelić

Sigurno da je lijepo baciti pogled na prvenstvenu tablicu i vidjeti Hajduka barem privremeno na prvom mjestu, kaže trener Tudor

Ako je vratar Hajduka Lovre Kalinić u novinarskoj loži jednoglasno proglašen najboljim igračem susreta u dvoboju sa Zadrom u kojemu je Hajduk pobijedio s minimalnih 1:0, oni koji nisu gledali utakmicu na Poljudu moraju se upitati kako je to igrala momčad Igora Tudora.

Nema prodaje!
Torcida se ne slaže s prodajom Hajduka, na utakmici protiv Zadra na duž cijele sjeverne tribine izvjesili transparent na kojem je pisalo:
- Što se te više gledamo to te više nikom ne damo! Nema prodaje!

Odgovor je: Jako loše! Zadrani su u najmanju ruku zaslužili da se kuće vrate neporaženi, Ivančić jednom te Tadić u dva navrata nisu realizirali idealne prilike. U tom ih je spriječio sjajnim intervencijama čuvar mreže Kalinić. Na kraju se pamti samo pobjeda:

- Sigurno da je lijepo baciti pogled na prvenstvenu tablicu i vidjeti Hajduka barem privremeno na prvom mjestu. Nije to bila jedna od naših najboljih utakmica. Znao sam da nas čeka teška neizvjesna utakmica, Zadar ima dobru momčad i posebice je opasan na gostovanju. Nakon što smo rano postigli gol, nadao sam se da ćemo u prvom poluvremenu još koji puta zatresti mrežu gostiju. Imali smo neke prilike no nismo ih iskoristili, tako da smo utakmicu doveli u situaciju da do 90. minute strepimo za konačni ishod. Najvažnije je da smo pobijedili, normalno je da bude i slabijih utakmica, rekao je trener Igor Tudor.

Tudor se ponovno dotaknu travnjaka:

- Žalostan sam zbog stanja travnjaka, zbog lošeg terena nismo u mogućnosti prikazati bolji nogomet, nismo mogli brže igrati. Nedostajalo nam je više ciničnosti i kvalitete u završnici, zakazala nam je realizacija. Ovo je velika škola za moje igrače, jer se ovakve utakmice znaju izgubiti. Mislim da je naša pobjeda zaslužena. Slažem se da treba pobijediti i kada se ne igra najbolje, zaključio je Tudor.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.