Hari Vukas, trener Hajduka: Sigurno da mi godi kada igrači kažu da me vole!

Nedjelja, 10. svibnja 2015. 09:18 Napisao/la  Ivan Jelić

 Postoji doza prijateljstva, ali isto tako zna se što od njih tražim, kako se trebaju ponašati na terenu i izvan njega, postoji distanca, kaže Vukas


Hajduk je pobijedio Osijek rezultatom 3:2, trener Hari Vukas na kraju je morao strijepiti nad pobjedom:

- Do pobjede smo došli rezultatski na teži način nego što smo očekivali, posebice što smo imali vodstvo od 2:0. Nismo se povukli nakon tog rezultata, jednostavno olako smo primili prvi, ali i drugi gol. Kada se pogleda statistika, mi smo imali 8 udaraca u okvir vratiju gostiju, postigli smo 3 gola, oni su nama zapucali 3 puta ,zabili nam dva gola, kazao je poslije utakmice na presici Vukas.

Igrači kažu da tajna uspjeha u tome što vas vole?

- Sigurno da mi godi kada igrači kažu da me vole. Dugo smo zajedno, međutim nije mi lako jer do jučer sam bio pomoćni trener. Sada sam ja taj koji o svemu odlučuje. Postoji doza prijateljstva, ali isto tako zna se što od njih tražim, kako se trebaju ponašati na terenu i izvan njega, postoji distanca. Želim i naredne sezone biti trener Hajduka, ali prvi cilj je izboriti plasman u Europsku ligu. Pobjedom nad Osijekom korak smo bliže tom ostvarenju.

U narednom kolu čeka vas dvoboj protiv Dinamom u Maksimiru?

- To je najveći hrvatski derbi. Svi koji ćemo biti sudionici toga derbija radujemo se toj utakmici. Neće Dinamo kalkulirati, neće se opustiti zbog toga što ih u srijedu, 20. svibnja, čeka finalna utakmica Kupa Hrvatske protiv Splita. Mi ćemo pokušati učiniti sve da ostvarimo pozitivan rezultat, zaključio je Vukas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.