Hari Vukas, trener Hajduka: Sigurno da mi godi kada igrači kažu da me vole!

Nedjelja, 10. svibnja 2015. 09:18 Napisao/la  Ivan Jelić

 Postoji doza prijateljstva, ali isto tako zna se što od njih tražim, kako se trebaju ponašati na terenu i izvan njega, postoji distanca, kaže Vukas


Hajduk je pobijedio Osijek rezultatom 3:2, trener Hari Vukas na kraju je morao strijepiti nad pobjedom:

- Do pobjede smo došli rezultatski na teži način nego što smo očekivali, posebice što smo imali vodstvo od 2:0. Nismo se povukli nakon tog rezultata, jednostavno olako smo primili prvi, ali i drugi gol. Kada se pogleda statistika, mi smo imali 8 udaraca u okvir vratiju gostiju, postigli smo 3 gola, oni su nama zapucali 3 puta ,zabili nam dva gola, kazao je poslije utakmice na presici Vukas.

Igrači kažu da tajna uspjeha u tome što vas vole?

- Sigurno da mi godi kada igrači kažu da me vole. Dugo smo zajedno, međutim nije mi lako jer do jučer sam bio pomoćni trener. Sada sam ja taj koji o svemu odlučuje. Postoji doza prijateljstva, ali isto tako zna se što od njih tražim, kako se trebaju ponašati na terenu i izvan njega, postoji distanca. Želim i naredne sezone biti trener Hajduka, ali prvi cilj je izboriti plasman u Europsku ligu. Pobjedom nad Osijekom korak smo bliže tom ostvarenju.

U narednom kolu čeka vas dvoboj protiv Dinamom u Maksimiru?

- To je najveći hrvatski derbi. Svi koji ćemo biti sudionici toga derbija radujemo se toj utakmici. Neće Dinamo kalkulirati, neće se opustiti zbog toga što ih u srijedu, 20. svibnja, čeka finalna utakmica Kupa Hrvatske protiv Splita. Mi ćemo pokušati učiniti sve da ostvarimo pozitivan rezultat, zaključio je Vukas.