Elvir Maloku produljio ugovor Hajdukom i iskazao zadovoljstvo novim trenerom

Četvrtak, 11. lipnja 2015. 14:40 Napisao/la  SC

Trener Burić puno polaže pažnje na mlade igrače, a pored toga što ima ogromno znanje i iskustvo jako mi se sviđa njegova komunikacija s igračima, kaže Maloku


Elvir Maloku produžio je u četvrtak ugovor s Hajdukom do ljeta 2018. godine. Iako je iskazivao nezadovoljstvo zbog statusa, izgleda da je dolazak novog trenera Damira Burića promijenio planove.

- Super je što je došao trener koji jako puno razgovara s igračima. Trener Burić puno polaže pažnje na mlade igrače, a pored toga što ima ogromno znanje i iskustvo jako mi se sviđa njegova komunikacija s igračima. To je odnos kao da smo prijatelji, a opet postoji distanca profesionalnog odnosa trenera i igrača. Meni to jako odgovara. Vidim da je jednaka stvar i s mojim suigračima, jer atmosfera na treninzima je stvarno odlična, super pozitivna. Jako mi je drago što sam produžio ugovor s Hajdukom. Sretan sam jer znam koliko volim ovaj klub, a znam i čega sam se sve odrekao da bih došao u Split. Ponosan sam što ću biti dijelom budućnosti Hajduka, a ja ću truditi da to povjerenje opravdam, rekao je Maloku za službenu klupsku stranicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.