Elvir Maloku produljio ugovor Hajdukom i iskazao zadovoljstvo novim trenerom

Četvrtak, 11. lipnja 2015. 14:40 Napisao/la  SC

Trener Burić puno polaže pažnje na mlade igrače, a pored toga što ima ogromno znanje i iskustvo jako mi se sviđa njegova komunikacija s igračima, kaže Maloku


Elvir Maloku produžio je u četvrtak ugovor s Hajdukom do ljeta 2018. godine. Iako je iskazivao nezadovoljstvo zbog statusa, izgleda da je dolazak novog trenera Damira Burića promijenio planove.

- Super je što je došao trener koji jako puno razgovara s igračima. Trener Burić puno polaže pažnje na mlade igrače, a pored toga što ima ogromno znanje i iskustvo jako mi se sviđa njegova komunikacija s igračima. To je odnos kao da smo prijatelji, a opet postoji distanca profesionalnog odnosa trenera i igrača. Meni to jako odgovara. Vidim da je jednaka stvar i s mojim suigračima, jer atmosfera na treninzima je stvarno odlična, super pozitivna. Jako mi je drago što sam produžio ugovor s Hajdukom. Sretan sam jer znam koliko volim ovaj klub, a znam i čega sam se sve odrekao da bih došao u Split. Ponosan sam što ću biti dijelom budućnosti Hajduka, a ja ću truditi da to povjerenje opravdam, rekao je Maloku za službenu klupsku stranicu.