Anas u Bundesligi, Tomasov pojačava Dinamo, a Vukušić odlazi u Dnjipro?

Srijeda, 11. travnja 2012. 14:38 Napisao/la  Ivan Jelić

Marin Tomasov odlazi bez obeštećenja, a Hajduk Anasa Sharbinija i Antu Vukušića želi prodati zbog teške financijske situacije

Hajduk će na ljeto ostati bez trojice igrača Anasa Sharbinija, Marina Tomasova i Ante Vukušića. Bez Tomasova su bijeli već ostali jer nije želio produžiti ugovor koji mu na ljeto ističe tako da će Poljud napustiti bez obeštećenja. Splićani su Zadru prije tri i pol godine platiti za Tomasova 1,5 milijuna eura. Na ljeto neće od njegovog transfera u novi klub dobiti niti lipe! Netko bi za to u Hajduku trebao odgovarati. Karijeru će Tomasov prema svemu sudeći nastaviti u Dinamu.

Anas Sharbini, kojem je ovo najbolja sezona od kako je prije tri godine iz Rijeke stigao u Hajduk, u ljetnom prijelaznom roku također će najvjerojatnije promijeniti sredinu. Splićanima su novci potrebni i zato žele prodati Anasa koji bi karijeri mogao nastaviti u Bundesligi. Hannover 96 zainteresiran je za njega, ali navodno i još neki njemački prvoligaši. Belgijski Club Brugge također je iskazao zanimanje za Anasa.

Kapetan i najbolji strijelac bijelih Ante Vukušić također je na listi igrača koje klub želi prodati zbog teške financijske situacije. Ukrajinski prvoligaš Dnjipro, u čijim redovima igraju hrvatski reprezentativci Ivan Strinić i i Nikola Kalinić, navodno je spreman platiti oko četiri milijuna eura Hajduku na ime obeštećenja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.