Hrvatski klubovi ostvarili sedam pobjeda u osam europskih utakmica

Petak, 21. srpnja 2017. 10:25 Napisao/la  SC

Rijeka, Hajduk i Osijek plasirali su se 3. pretkolo,  Dinamo se još nije uključio


Hrvatski klubovi nastavljaju uspješan niz u europskim utakmicama: Rijeka, Hajduk i Osijek plasirali su se u 3. pretkolo, ostvarivši u osam utakmica sedam pobjeda uz jedan poraz. Dinamo se još nije uključio...

Do sada su jedino bolji ciparski klubovi s 11 pobjeda i remijem, bez poraza.

Hajduk je u Sofiji ostvario pobjedu protiv Levskog rezultatom (2:1), koji nije bio realni odraz odnosa snaga na terenu. Hajduk na početku ove sezone igra dobar nogomet:
 
- Jako sam zadovoljan, mi smo kontrolirali igru cijelo vrijeme i zaslužili uspjeh, imali smo šanse, prije utakmice sam rekao da smo došli pobijediti, to smo i uradili. Da, vrlo sam zadovoljan. Stvorili smo puno prilika i prije gola, sad je gol dao Ohandza, ali mogli su i drugi. Ne treba govoriti o jednom čovjeku, mi smo dobra momčad. Bio sam miran kada su postignuli pogodak, jer smo kontrolirali igru. Mogli smo otići i u produžetke. Pobijedili smo zajednički. Danas je to bio Ohandza, ali naša je filozofija pobjeda i zajednička igra. Vrlo sam sretan zbog Francka, ali smo imali puno šansi. Levski je vrlo dobra momčad, ima puno novih igrača i treba vremena da se uigraju, znam kako im je. No, zaključak je jedan: mi smo kontrolirali igru, došli smo po pobjedu i sretni smo zbog grada Splita, zbog navijača. Najavio sam da ćemo, ako pobijedimo, posvetiti pobjedu Torcidi i vatrogascima i divnom gradu Splitu. Igrali smo za njih i ovu pobjedu posvećujem svima njima, rekao je Carrillo.

Franck Ohandza ušao je u 78. minuti, dvije minute kasnije odlučio je utakmicu izjednačivši rezultat (1:1):

- Kada sa ulazio u igru, znao sam zašto me trener treba.  Nadam se da ću nastaviti tako dva gola tjedno. Igali smo dobro i bez mene, na klupi nije bilo nervoze kad je Levski poveo jer vidjeli smo da kontroliramo utakmicu, da smo bolji, rekao je Ohandza.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.