Tomislav Dujmović, bivši igrač Splita: Braća Žužul ne drže se svojih riječi, a toliko govore o tome!

Četvrtak, 26. ožujka 2015. 11:09 Napisao/la  SC

Tihomir Dujmović i Istra 1961 preko Arbitražne komisije HNS-a traže od Splita ukupno oko 2,5 milijuna kuna


Tomislav Dujmović prijavio je svoj bivši klub Split Arbitražnom sudu Hrvatskog nogometnog saveza zbog dugovanja u iznosu od oko milijun kuna, piše Slobodna Dalmacija. Istra 1961 istim putem od Splita traži 1,5 milijuna kuna na ime transfera Blagojevića i Woona.

- Nekoliko puta izlazio sam klubu u susret, govorio sam im kakvi su rokovi, no već se nekoliko puta pokazuje kakvi su to ljudi od riječi. Nisu ispoštovali rokove dogovora u nekoliko navrata. Bio sam primoran na ovaj čin, a proceduru već znam. Valjda funkcioniraju na ovaj način, rekao je Dujmović, koji je ljetos već posegnuo za arbitražom da bi namirio svoja potraživanja, ali je na kraju sve riješeno sporazumno.

- I drugi put rastali smo se prijateljski, no opet se ne poštuje dogovor. Toliko o ljudima koji se ne drže svoje riječi, a toliko govore o tome. Nažalost, kada sam odlazio ni jedan od dva čelna čovjeka kluba nije me pozdravio, ni pogledao u oči. Zar je problem reći ne ide, rastajemo se, ali to dovoljno govori o tome kako funkcionira klub, o međuljudskim odnosima i komunikaciji. To je smiješno. Nisam u Split došao zbog novca, nego sam došao zbog planova, kupili su me pričom. No, u toj priči je to sve bilo lijepo, a u realnosti nije. U vrlo kratkom vremenu vidio sam da to nije ono o čemu su mi pričali. No, tako je bilo kroz cijelu moju godinu i pol provedenu u Splitu pa me ni to na kraju nije iznenadilo. Ne razumijem način, ali valjda je to njihov način funkcioniranja kluba, zaključuje Dujmović.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.