Tomislav Dujmović, bivši igrač Splita: Braća Žužul ne drže se svojih riječi, a toliko govore o tome!

Četvrtak, 26. ožujka 2015. 11:09 Napisao/la  SC

Tihomir Dujmović i Istra 1961 preko Arbitražne komisije HNS-a traže od Splita ukupno oko 2,5 milijuna kuna


Tomislav Dujmović prijavio je svoj bivši klub Split Arbitražnom sudu Hrvatskog nogometnog saveza zbog dugovanja u iznosu od oko milijun kuna, piše Slobodna Dalmacija. Istra 1961 istim putem od Splita traži 1,5 milijuna kuna na ime transfera Blagojevića i Woona.

- Nekoliko puta izlazio sam klubu u susret, govorio sam im kakvi su rokovi, no već se nekoliko puta pokazuje kakvi su to ljudi od riječi. Nisu ispoštovali rokove dogovora u nekoliko navrata. Bio sam primoran na ovaj čin, a proceduru već znam. Valjda funkcioniraju na ovaj način, rekao je Dujmović, koji je ljetos već posegnuo za arbitražom da bi namirio svoja potraživanja, ali je na kraju sve riješeno sporazumno.

- I drugi put rastali smo se prijateljski, no opet se ne poštuje dogovor. Toliko o ljudima koji se ne drže svoje riječi, a toliko govore o tome. Nažalost, kada sam odlazio ni jedan od dva čelna čovjeka kluba nije me pozdravio, ni pogledao u oči. Zar je problem reći ne ide, rastajemo se, ali to dovoljno govori o tome kako funkcionira klub, o međuljudskim odnosima i komunikaciji. To je smiješno. Nisam u Split došao zbog novca, nego sam došao zbog planova, kupili su me pričom. No, u toj priči je to sve bilo lijepo, a u realnosti nije. U vrlo kratkom vremenu vidio sam da to nije ono o čemu su mi pričali. No, tako je bilo kroz cijelu moju godinu i pol provedenu u Splitu pa me ni to na kraju nije iznenadilo. Ne razumijem način, ali valjda je to njihov način funkcioniranja kluba, zaključuje Dujmović.

Standings provided by Sofascore