Riječanin Ivan Bebek sudit će nedjeljni derbi između Hajduka i Dinama

Utorak, 26. kolovoza 2014. 17:26 Napisao/la  SC

Bebek je zadnji derbi vodio ove godine kada je pet minuta prije kraja okončao utakmicu kod vodstva Dinama 1:0 zbog vrijeđanja s tribina. Ogled Rijeke i Zadra sudi Marko Matoc

Riječanin Ivan Bebek sudit će nedjeljni derbi Dinamo - Hajduk što je na rasporedu od 19 sati. Pomoćnici će mu biti Tomislav Petrović (Valpovo) i Miro Grgić (Osijek).

Bebek je prvi derbi vodio 2007. godine, a posljednji je sudio na Maksimiru ove godine kada je pet minuta prije kraja prekinuo utakmicu kod vodstva Dinama 1:0. Naime, zbog vrijeđanja s tribina Bebek je dvaput prekinuo utakmicu, a treći put ujedno je i označio kraj susreta.

Na suđenje riječkog suca kroz godine prigovore su imali i Hajduk i Dinamo. Nakon derbija 2013. godine, kada nije sudio jedanesterac za Hajduk, Komisija za suce poslala je ga je u Drugu ligu.

Ogled Rijeke i Zadra na Kantridi u nedjelju (21 sat) sudit će Marko Matoc iz Zaprešića, pomoćnici će mu biti Igor Krmar (Zagreb) i Krunoslav Ambrinac (Zagreb). Matoc je krajem travnja bio suspendiran do kraja sezone zbog toga što je zaštitarima naložio da izvedu s terena trenera Hajduka Igora Tudora.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.