Riječanin Ivan Bebek sudit će nedjeljni derbi između Hajduka i Dinama

Utorak, 26. kolovoza 2014. 17:26 Napisao/la  SC

Bebek je zadnji derbi vodio ove godine kada je pet minuta prije kraja okončao utakmicu kod vodstva Dinama 1:0 zbog vrijeđanja s tribina. Ogled Rijeke i Zadra sudi Marko Matoc

Riječanin Ivan Bebek sudit će nedjeljni derbi Dinamo - Hajduk što je na rasporedu od 19 sati. Pomoćnici će mu biti Tomislav Petrović (Valpovo) i Miro Grgić (Osijek).

Bebek je prvi derbi vodio 2007. godine, a posljednji je sudio na Maksimiru ove godine kada je pet minuta prije kraja prekinuo utakmicu kod vodstva Dinama 1:0. Naime, zbog vrijeđanja s tribina Bebek je dvaput prekinuo utakmicu, a treći put ujedno je i označio kraj susreta.

Na suđenje riječkog suca kroz godine prigovore su imali i Hajduk i Dinamo. Nakon derbija 2013. godine, kada nije sudio jedanesterac za Hajduk, Komisija za suce poslala je ga je u Drugu ligu.

Ogled Rijeke i Zadra na Kantridi u nedjelju (21 sat) sudit će Marko Matoc iz Zaprešića, pomoćnici će mu biti Igor Krmar (Zagreb) i Krunoslav Ambrinac (Zagreb). Matoc je krajem travnja bio suspendiran do kraja sezone zbog toga što je zaštitarima naložio da izvedu s terena trenera Hajduka Igora Tudora.

Standings provided by Sofascore