Puljani svladali Varaždin, Cibalia Karlovac, Šibenik slavio u Zadru, remi u Splitu

Subota, 03. ožujka 2012. 16:47 Napisao/la  SportCom

Odigrana su četiri susreta 20. kola MAXtv Prve lige. Cibalia -Karlovac 2:0, Istra 1961 - Varaždin 2:1, Zadar - Šibenik 0:1, Split - Lučko 1:1

Najvažnija je vijest, zapravo, da se u Puli ipak igralo. Istra 1961 je ugostila Varaždin, koji je izbjegao suspenziju i ipak nastupio. Na kraju su domaćini slavili s 2:1. Za Puljane su zabili Belle u 22. minuti i Milić u 78., dok je pogodak za Varaždince postigao Glavina u 40. minuti.

Cibalia je u Vinkovcima bez većih problema svladala Karlovac s 2:0, dvostruki strijelac je bio Mladen Bartolović (33' 11m i 84'). Zadar je na svojim Stanovima poražen od Šibenika 0:1. Pogodak vrijedan tri boda za goste je postigao Malčić u 38. minuti iz jedanaesterca.

Split i Lučko odigrali su 1:1. Domaćin je došao u vodstvo preko Jelića u 38. minuti, za Lučko je pogodak postigao Buden tri minute prije kraja.

 

USKORO OPŠIRNIJE...

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.