Prva HNL: Podjela bodova u Zaprešiću, Hajduk ispustio dva gola prednosti

Nedjelja, 23. srpnja 2017. 20:52 Napisao/la  SC

Utakmica 2. kola Prve HNL: Inter – Hajduk 2:2 

Nogometaši Intera i Hajduka u 2. kolu Prve HNL u Zaprešiću su podijelili su bodove odigravši nerješenim rezulatom 2:2.

Trener bilih Joan Carrillo na klupi je ostavio Ercega, Futacsa, Saida, kako bi ih sačuvao za utakmicu s Brondbyjem u Europskoj ligi.

Hajduk je nakon niz prilika poveo u 14. minuti a strijelac je bio Savvas iz blizine nakon što je Vlašić probio lijevu stranu, a lopta je stigla do Savvasa na drugoj vratnici odakle mu nije bilo teško pogoditi mrežu protivnika.

U 21. minuti pogodio je Nikola Vlašić za 2:0. Vlašić, koji je danas igrao vrlo dobro, probio lijevu stranu, odigrao dupli pas s Kožuljem i desnom nogom pogodio ispod Santinija za 2:0.

Carrillova momčad nastavila je prijetiti vratima domaće momčadi.

Ohandza i Radošević našli su se u prilikama za pogodak, ali do kraja prvog dijela ostalo je 2:0.

Na početku drugog dijela uglavnom se igralo na sredini terena sve do 62. minute kada domaćini u dvije minute dolaze do preokreta i izjednačenja 2:2.

Hajduk se previše opustio i domaći igrači koriste ponuđeno.

U 62. minuti nakon kornera koji je izveo Rak loptu u mrežu šalje Filipović, a već u 64. minuti Puljić koristi veliku pogrešku obrane Hajduka i izjednačuje na 2:2.

U 83. minuti Fomitschow je katastrofalno pogriješio, izgubio je loptu na sredini terena. Blažević je potegnuo kontru i Inter je bio blizu senzacije, no Dante Stipica je izvrsno reagirao i obranio svoj gol.

Do kraja utakmice Hajduk je sve karte bacio u napad, ali Inter se nije dao i sigurno je zadovoljniji otišao s travnjaka osvojivši veliki bod.

Inter: Santini, Bosec (46 Ćosić), Filipović, Dalić, Haramustek, Šarić (83 Postonjski), Mazalović, Čirjak (46 Vukmanović), Rak, Blažević, Puljić

Hajduk: Stipica, Juranović, Carbonieri, Lopez, Fomitschow, Radošević, Savvas (63 Šehić), Kožulj, Pešić (71 Said), Ohandza, Vlašić

Utakmica 2. kola Prve HNL: Inter – Hajduk 2:2 (Filipović 62, Puljić 64/Savvas 14, Vlašić 21)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.