OSIJEK PA RIJEKA Željko Kopić: Kada sam dolazio, znao sam što me čeka

Ponedjeljak, 27. studenog 2017. 19:45 Napisao/la  Ivan Jelić

Analizirali smo prvenstvenu utakmicu protiv Osijeka, želje i volje nam nije nedostajalo, ali sama izvedba nije bila najbolja, kaže Kopić

Željko Kopić
Željko Kopić


Nakon što su u subotu na Poljudu Hajduk i Osijek odmjerili snage u prvenstvenom dvoboju, u srijedu će u Gradskom vrtu iste momčadi igrati utakmicu četvrtfinala Kupa Hrvatske.

Jednima i drugima utakmica je od izuzetne važnosti jer im je ostala samo borba za Rabuzinovoi sunce, u prvenstvu Dinamo je uvjerljivo prvi na tablici.

 Prije polaska na put trener Hajduka Željko Kopić najavio je utakmicu u Osijeku:
 
- Analizirali smo prvenstvenu utakmicu protiv Osijeka, želje i volje nam nije nedostajalo, ali sama izvedba nije bila najbolja. Poremetio nas je primljen gol i nažalsot nismo uspjeli ranije zabiti gol, pa stoga nije bilo vremena za potpuni preokret.

Nakon subotnjeg sraza sa Osijekom te kup-utakmice u srijedu u Gradskom vrtu, Splićani u subotu gostuju na Rujevici kod Rijeke. Novinare je zanimalo je li ovo Kopiću najteži tjedan u trenerskoj karijeri:

- Kada sam dolazio, znao sam što me čeka, nije me ovo ništa iznenadilo. Hajduk sam po sebi nosi pritisak, a mi sve stvari želimo ostaviti po strani i napraviti sve da momčad bude prava i ostvari željeni rezultat. Koncentriran sam na momčad i siguran sam da možemo puno napraviti u  Osijeku. Utakmica je otvorena kao što je to uvijek kada se igraju ovakvi susreti. Kup je pun iznenađenja i neizvjesnosti. Jedanaesterce ćemo vježbati, ali to bismo radili i da ne igramo kup-utakmicu, smatra Kopić koji ne krije da razmišlja o promjenama:

- Razgovaramo o svemu, nije lako uvoditi nagle promjene. Ne bih pričao o sastavu red je da igrači prvi to saznaju, a ne da pročitaju iz medija, zaključuje Kopić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.