OSIJEK PA RIJEKA Željko Kopić: Kada sam dolazio, znao sam što me čeka

Ponedjeljak, 27. studenog 2017. 19:45 Napisao/la  Ivan Jelić

Analizirali smo prvenstvenu utakmicu protiv Osijeka, želje i volje nam nije nedostajalo, ali sama izvedba nije bila najbolja, kaže Kopić

Željko Kopić
Željko Kopić


Nakon što su u subotu na Poljudu Hajduk i Osijek odmjerili snage u prvenstvenom dvoboju, u srijedu će u Gradskom vrtu iste momčadi igrati utakmicu četvrtfinala Kupa Hrvatske.

Jednima i drugima utakmica je od izuzetne važnosti jer im je ostala samo borba za Rabuzinovoi sunce, u prvenstvu Dinamo je uvjerljivo prvi na tablici.

 Prije polaska na put trener Hajduka Željko Kopić najavio je utakmicu u Osijeku:
 
- Analizirali smo prvenstvenu utakmicu protiv Osijeka, želje i volje nam nije nedostajalo, ali sama izvedba nije bila najbolja. Poremetio nas je primljen gol i nažalsot nismo uspjeli ranije zabiti gol, pa stoga nije bilo vremena za potpuni preokret.

Nakon subotnjeg sraza sa Osijekom te kup-utakmice u srijedu u Gradskom vrtu, Splićani u subotu gostuju na Rujevici kod Rijeke. Novinare je zanimalo je li ovo Kopiću najteži tjedan u trenerskoj karijeri:

- Kada sam dolazio, znao sam što me čeka, nije me ovo ništa iznenadilo. Hajduk sam po sebi nosi pritisak, a mi sve stvari želimo ostaviti po strani i napraviti sve da momčad bude prava i ostvari željeni rezultat. Koncentriran sam na momčad i siguran sam da možemo puno napraviti u  Osijeku. Utakmica je otvorena kao što je to uvijek kada se igraju ovakvi susreti. Kup je pun iznenađenja i neizvjesnosti. Jedanaesterce ćemo vježbati, ali to bismo radili i da ne igramo kup-utakmicu, smatra Kopić koji ne krije da razmišlja o promjenama:

- Razgovaramo o svemu, nije lako uvoditi nagle promjene. Ne bih pričao o sastavu red je da igrači prvi to saznaju, a ne da pročitaju iz medija, zaključuje Kopić.

Standings provided by Sofascore