MAXtv Prva liga: Lokomotiva uvjerljiva u Koprivnici, domaćin neprepoznatljiv na završetku polusezone

Nedjelja, 20. prosinca 2015. 16:59 Napisao/la  SC

Susret 21. kola: Slaven Belupo - Lokomotiva 0:3.

MAXtv Prva liga - 21. kolo

SLAVEN BELUPO - LOKOMOTIVA 0:3

Gradski stadion. Gledatelja 513.

Sudac: Marko Matoc (Zaprešić)

Strijelci: 0:1 Andrijašević (37) 0:2 Grezda (64) 0:3 Marić (75-11m)

Žuti kartoni: Delić (Slaven Belupo), Leko, Andrijašević (Lokomotiva)

SLAVEN BELUPO: Rozman, Crepulja, Savić (65 Marciuš), Ejupi, Brlek, Paracki (58 Purić), Delić, Barić, Gregurina (46 Arap), Galović, Ozobić

LOKOMOTIVA: Zeleika, Bartolec, Mrčela, Marić, Bručić, Fiolić (83 Karačić), Čorić (85 Ivanušec), Grezda (79 Puljić), Prenga, Andrijašević, Leko

Lokomotiva je u dvoboju 21. kola Prve HNL slavila rezultatom 3:0 u Koprivnici i time zadržala petu poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Igrači Sretena Ćuka odigrali su dobru utakmicu, bili puno bolja momčad od Slavena Belupa i zasluženo stigli do novih bodova.

Gosti su u vodstvo stigli pogotkom Franka Andrijaševića u 37. minuti koji se najbolje snašao u gužvi pred domaćim vratima. Nastavak je donio otvorenu utakmicu, ali i nova dva pogotka Lokomotive. Prvo je mrežu farmaceuta zatresao Eros Grezda koji je u 64. minuti poentirao nakon velike pogreške Arapa i Rozmana. Dva su se domaća nogometaša sudarila nakon kornera Fiolića, vrataru Rozmanu ispala je lopta, a Grezda je glavom iz blizine ubacio u mrežu.

Za konačnih 3:0 pobrinuo se Mirko Marić. Napadač Lokomotive prvo je izborio kazneni udarac nakon što ga je nepropisno zaustavio Galović, a onda je sam preciznim udarcem s bijele točke postavio konačni rezultat utakmice.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.