MAXtv Prva liga: Lokomotiva uvjerljiva u Koprivnici, domaćin neprepoznatljiv na završetku polusezone

Nedjelja, 20. prosinca 2015. 16:59 Napisao/la  SC

Susret 21. kola: Slaven Belupo - Lokomotiva 0:3.

MAXtv Prva liga - 21. kolo

SLAVEN BELUPO - LOKOMOTIVA 0:3

Gradski stadion. Gledatelja 513.

Sudac: Marko Matoc (Zaprešić)

Strijelci: 0:1 Andrijašević (37) 0:2 Grezda (64) 0:3 Marić (75-11m)

Žuti kartoni: Delić (Slaven Belupo), Leko, Andrijašević (Lokomotiva)

SLAVEN BELUPO: Rozman, Crepulja, Savić (65 Marciuš), Ejupi, Brlek, Paracki (58 Purić), Delić, Barić, Gregurina (46 Arap), Galović, Ozobić

LOKOMOTIVA: Zeleika, Bartolec, Mrčela, Marić, Bručić, Fiolić (83 Karačić), Čorić (85 Ivanušec), Grezda (79 Puljić), Prenga, Andrijašević, Leko

Lokomotiva je u dvoboju 21. kola Prve HNL slavila rezultatom 3:0 u Koprivnici i time zadržala petu poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Igrači Sretena Ćuka odigrali su dobru utakmicu, bili puno bolja momčad od Slavena Belupa i zasluženo stigli do novih bodova.

Gosti su u vodstvo stigli pogotkom Franka Andrijaševića u 37. minuti koji se najbolje snašao u gužvi pred domaćim vratima. Nastavak je donio otvorenu utakmicu, ali i nova dva pogotka Lokomotive. Prvo je mrežu farmaceuta zatresao Eros Grezda koji je u 64. minuti poentirao nakon velike pogreške Arapa i Rozmana. Dva su se domaća nogometaša sudarila nakon kornera Fiolića, vrataru Rozmanu ispala je lopta, a Grezda je glavom iz blizine ubacio u mrežu.

Za konačnih 3:0 pobrinuo se Mirko Marić. Napadač Lokomotive prvo je izborio kazneni udarac nakon što ga je nepropisno zaustavio Galović, a onda je sam preciznim udarcem s bijele točke postavio konačni rezultat utakmice.

Standings provided by Sofascore